Candy Crush level 133

level 133De Saga vordert en je bent al erg ver. Op een moment kom je ook langs level 133! Weer één van die vervelend moeilijke levels. Het level, dat wel iets weg heeft van een boom is één van de moeilijkste levels volgens de ervaren Candy Crush spelers.

De ervaren spelers, die natuurlijk ook dit level hebben kunnen halen, raden je hierbij een paar hele essentiële dingen aan. Als eerste wordt er gezegd dat je het midden als voordeel moet gebruiken. Maar hoe doe je dat nou weer? Dat is niet heel moeilijk. Het level is het makkelijkst te halen als je het midden gebruikt in combinatie met een “kleurenbom” (ook wel “colorbomb” genoemd).
Ook zijn verticaal gestreepte snoepjes erg fijn in dit level. Als je een beetje geluk hebt zal je in staat zijn om de onderste lagen te breken zonder (te)veel gebruik van combinaties (ook combo’s genoemd).

candycrushhackbestand downloaden

Normaal gesproken vereisen de meeste levels een goed uitgangspunt op het bord. Maar in dit level is de ruimte aan de top klein, en is je beste optie voor dit level een colorbomb samen met gestreepte snoepjes. Natuurlijk, soms, zal er mogelijkheid zijn waar je snoep kunt breken op de bodem. Doe dit alleen als er geen kansen op creëren van combo’s zijn aan de top.

Samenwerking in Level 133

Het gestreepte snoep in samenwerking met een “wrap-combo” is natuurlijk ideaal! Let op, omdat dit horizontaal werkt, zal het de gelei al snel beschadigen. En de vraag is, haal je dan het benodigde punten aantal nog wel? Of kom je dan net niet uit in level 133?

Heb je eindelijk een colorbomb en kun je deze niet gebruiken met een andere combo? Dan is je beste kans deze te gebruiken op de snoep die het meeste vast zit in de gelei. Zitten er 5 groene snoepjes vast in de gelei en maar 3 rode? Gebruik de colorbomb dan op de groene snoepjes.

Veel succes!

Andere moeilijke level in de 130 is level 130 >>

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Please copy the string 7qtVyl to the field below: